Soms voelt de drempel voor een Personal Trainer te hoog om je doelen te behalen, maar heb je wel de stok achter de deur nodig. Of is de investering niet haalbaar. Ik kreeg steeds meer vraag naar begeleiding op afstand of een andere manier waarop mensen toch nog die stok achter de deur konden hebben dan volledig 1 op 1 training. 

Training & Movement Online Coaching geeft jou de mogelijkheid om je doelen te behalen door zelfstandig te trainen, maar wel met de persoonlijke ondersteuning en motivatie van een Personal Trainer!

ONLINE COACHING IS VOOR JOU ALS JE

Moeite hebt met het behalen van je doelen

Het lastig vindt je motivatie om te sporten en gezond te eten hoog te houden

De investering voor een goede Personal Trainer te hoog is, maar je wel die stok achter de deur wil

Snel terugvalt in oude ongezonde gewoontes

Zelfstandig wil trainen, maar wel de gemakken van een Personal Trainer binnen handbereik wil hebben

De juiste persoonlijke begeleiding voor je blessures en klachten wil

WAT IS HET?

Behaal je trainingsdoelen met een Personal Trainer in je broekzak! Ga intensief aan de slag met begeleiding op afstand. Zelfstandig trainen met de gemakken van een Personal Trainer.

Je start met een telefonisch/online intakegesprek waarbij jij samen met mij je doelen in kaart brengt. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt trainingsplan dat is toegespitst op jouw doel, trainingsfrequentie en eventuele blessures. Plus een uitgebreid persoonlijk voedingsplan wat is samengesteld uit jouw gegevens zoals nachtrust en lichamelijke activiteiten. Met deze plannen ga je zelf aan de slag en houd je al je vooruitgangen bij in de Training & Movement Virtual app. Hier ontvang je wekelijkse motivatieberichten en kan jij al je plannen en trainingsresultaten terugvinden. Maandelijks hebben we een 1 op 1 coachingsgesprek om je resultaten te bespreken en je plannen bij te stellen.  

WAT KRIJG JE?

Traject met online sport- en voedingsbegeleiding

Op maat gemaakte trainingsplannen toegespitst op jouw doel, trainingsfrequentie en blessures

Op maat gemaakt voedingsplan samengesteld vanuit jouw unieke gegevens

Toegang tot exclusieve Training & Movement app met voedings- en trainingsplannen, resultaten en besloten community

Maandelijks persoonlijk online coachingsgesprek

Wekelijkse motivatie en ondersteuning via T&M app

WAT ANDEREN VINDEN

"Na jaren Personal Training te hebben gevolgd bij Tom ben ik onlangs overgestapt naar de Online Coaching. Voor mij is dit een ideale manier om toch die stok achter de deur te houden. Tom zorgt voor actuele schema's gebaseerd op jouw doelen die eens in de zoveel tijd worden aangepast. Ook heb ik een schema dat ik thuis kan toepassen wanneer ik geen tijd heb om naar de sportschool te gaan. Er zit veel flexibiliteit in het programma wat ik als erg prettig ervaar. Daarnaast houdt Tom je scherp om je doelen te behalen. Zo ontvang ik regelmatig een berichtje dat ik bijvoorbeeld mijn voeding niet heb bijgehouden, maar hoor ik het ook als ik de juiste balans in mijn voedingspatroon heb gevonden. Kortom een mooie manier om grip op je sporten en voeding te krijgen/houden."
Jolanda
6 maanden Online Coaching
"De online coaching van Tom zorgt ervoor dat je betrokken en gemotiveerd blijft. Hij zorgt er voor dat je ook na de eerste paar fanatieke weken bij de les blijft. En als je juist dan volhoudt, ga je de resultaten zien. En dat motiveert weer extra om door te gaan! Na 6 weken online coaching ben ik al zo veel blijer en energieker! En een mooie bijkomstigheid: 6 kilootjes lichter!"
Ayla
6 maanden Online Coaching

!!BONUS!!

Kies je voor een eenmalige investering, dan heb je extra voordeel! Naast een mooie korting op het totaalbedrag krijg je mijn online Mindset Course twv € 297,- er GRATIS bij!

De T&M Mindset Course is een 6 weeks online programma waarmee jij met wekelijkse video’s en verdiepende en handzame opdrachten een perfecte basis legt voor een mindset waarmee jij jouw (fitness)doelen nóg makkelijker behaalt! Dit programma kan je in je eigen tijd volgen. Elke week ontvang je een video met het bijbehorende werkboek vol tips & tricks in je e-mail om zo zelf aan de slag te kunnen.

Deelneemster Jolanda over de Mindset Course:
Voor mij is het voor het eerst dat ik een Mindset Course heb gevolgd. Ik vond het ontzettend leerzaam. Vaak liep ik bij Tom te klagen dat ik zelf mijn grootste vijand ben als het gaat om afvallen. Dat is nog steeds zo, maar door de oefeningen die Tom je meegeeft in zijn Mindset Course ga je hier bewuster mee om. Je leert actief stil te staan bij de beslissing die je maakt en hoe deze zich verhouden tot je doelen. Het mooie is dat dit niet alleen geldt voor een doel als afvallen, maar op allerlei zaken van toepassing is. Ik ga de filmpjes dus zeker nog een keer bekijken, maar dan toepassen op een ander doel.

GAAN WE AAN DE SLAG?

Super tof als je weer met mij aan de slag wilt! Door op de button van jouw keuze te klikken stuur je mij een e-mail waarna ik contact met je op zal nemen om je intakegesprek in te plannen om je doelen door te spreken.

Online Coaching Traject (6 maanden)
eenmalige investering

€ 447,- ipv € 462,-

Online Coaching Traject (6 maanden)
maandelijkse investering

€ 77,- p/m